News from Thyborøn Trawldoor

VIL DU VÆRE MED TIL AT PRÆGE FREMTIDENS FISKERITEKNOLOGI

2017-01-27

VIL DU VÆRE MED TIL AT PRÆGE FREMTIDENS FISKERITEKNOLOGI

Så er du måske vores nye medarbejder, der vil indgå i et af verdens førende trawlskovlteam, der producerer højteknologiske og innovative fiskeredskaber til fiskerier verden over. 

Kort fortalt svejser vi trawlskovle og har det godt med hinanden, mens vi arbejder. Så har du lyst til at være med, så send et par ord omkring dig selv og hvorfor du gerne vil være med på teamet.

 Vi regner med:

  • Du har baggrund inden for metal industrien
  • Du har »hænderne skruet rigtigt på«
  • Du har et godt humør og en positiv indstilling.
  • Du har gode samarbejdsevner, er stabil og ansvarsbevidst.
  • Du har lysten og »gåpåmodet« til mange forskellige arbejdsopgaver.

Du kan forvente:

En spændende og meget udfordrende metalvirksomhed med fuld fart på. Hvor fagligheden vægtes højt og din personlige udvikling kommer til at flugte helt med virksomhedens ambitioner, om fortsat at være verdens førende trawlskovlproducent. Din hverdag vil foregå tvær-fagligt i virksomheden i et godt arbejdsmiljø, sammen med dygtige kollegaer og med det sidste nye topmoderne teknologiske udstyr og viden.  

 Har du spørgsmål om jobbet og dine muligheder, så kontakt Thyborøn Trawldoor på telefon 9783 1922 og er du interesseret, så send din ansøgning mærket medarbejder til: Att. Lars Andreasen, eller send eventuelt en email til lars@thyboron-trawldoor.dk

back

Social Media

facebook

google +
 

Newsletter